Viestintä

Tampere

Mistä aiheesta haluaisit tietää lisää?

EMootion blogista ja Instagramista löydät erilaisia näkökulmia toistemme kohtaamisen ja neurokirjon aiheisiin. Tarinansa meille ovat jakaneet niin kokemusasiantuntijat kuin asiantuntijammekin.

Etsitkö tietoa tietystä aiheesta tai näkökulmasta?
Laita meille aiheidea yhteydenottolomakkeen kautta otsikolla JUTTUVINKKI niin keräämme tiedon helposti sulateltavaksi paketiksi sivuillemme!

Viestinnän tiimi

Tiina Kokki

Viestintäasiantuntija

Tiina Kokki

Viestintäasiantuntija | Tampere

Tiina on aivot ja kynä EMootion viestinnän ja markkinoinnin takana. Koulutukseltaan hän on organisaatioviestinnän maisteri, matkailualan restonomi, matkajournalisti ja copywriter. Oman yrityksensä kautta hän auttaa muita pieniä yrityksiä tuomaan näkyväksi kauniit, uniikit ja inhimilliset tarinat sekä osaamisen toiminnan taustalla.

Yhteistyö EMootion kanssa sai alkunsa yhteisen arvomaailman jakamisesta. Nykymaailman mustavalkoisten kuplien ja ääripäiden keskelläkin jokaisella on oikeus tulla kohdatuksi ja arvostetuksi omana itsenään. Erilaisuus on lopulta vain mitään kuvaamaton sana; kaikki me olemme erilaisia, oli taustalla kirjainyhdistelmä tai ei.

Teksteillään Tiina toivoo luovansa lisää sävyjä ja samaistumiskohtia ääripäiden väliin. Esittelysivu, artikkeli ja somepostaus kerrallaan hän toivoo tekevänsä näkyvämmäksi, että kukin meistä kantaa sisällään lukemattomia yksilöllisiä piirteitä ja muille oudon tuntuisia oikkuja. Ja niistä oikuista on oikeus olla ylpeä, ja kuulua yhteisöön, vaikka ei aina ihan yhteisön sanoittamattomien raamien sisään sopisikaan.