EMootion terapeutit

Tampere

Tutustu EMootion terapeutteihin

Ratkaisukeskeinen (lyhyt)terapia tarjoaa matalan kynnyksen avun haastaviin elämäntilanteisiin ja mielenterveyden tukemiseen. Terapiaan voi tulla ilman lähetettä tai diagnoosia, ja sen kesto määrittyy tarpeittesi mukaan.

Emmi Lönnqvist

Katri Keskinen

Varaa terapian ensikäynti

Ota yhteyttä, ja kerro meille tilanteestasi ja toiveistasi terapian suhteen. Ohjaamme sinut sopivan terapeutin luo ja autamme ensikäynnin varaamisessa.

Emmi Lönnqvist

Emmi on iloinen ja energinen ideoija ja kehittäjä. Hän on kouluttautunut mm. ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi, sairaanhoitajaksi, NLP-ohjaajaksi, nepsyvalmentajaksi ja Metsämieli-ohjaajaksi. Tällä hetkellä Emmi suorittaa myös ratkaisukeskeisen psykoterapian tutkintoa.

Emmin erityisosaaminen on nuorten ja nuorten aikuisten sekä neurokirjon henkilöiden kanssa työskentelyssä. Lisäksi hänellä on vahva ymmärrys aistiherkkyyksien tuoman kuormittumisen tasapainottamisesta, uupumusoireista sekä psykiatrisista sairauksista.

Emmin mukana tapaamisissa kulkee toivottaessa myös reipas terapiakoira Ilo.

Jaana Sarso

Jaana on lämmin ja myötätuntoinen käytännöllisyyden puolestapuhuja. Jaanan on psykiatrinen sairaanhoitaja, terveystieteiden asiantuntija (TtM), ratkaisukeskeinen- & työhyvinvointivalmentaja, nepsy-valmentaja sekä painonhallintaohjaaja. Tällä hetkellä Jaana suorittaa myös ratkaisukeskeisen psykoterapian tutkintoa.

Jaanan erityisosaamiseen kuuluu monenlaiset syömiseen ja elintapoihin liittyvät haasteet, kuten epätyypilliset syömishäiriöt ja kehohäpeä, sekä työikäisten moninaiset haasteet kuten työssä jaksaminen ja työperäinen uupumus.

Lisäksi hänellä on pitkä kokemus psykiatristen sairauksien, neurokirjon oireiden ja ahdistuneisuuden, masennuksen, stressin sekä unihäiriöiden hoidosta, niin nuorten kuin aikuistenkin kanssa.

Katri Keskinen

Katri on kannustava ja toiveikas kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukija.

Katri on sosiaalipsykologi, joka opiskelee tällä hetkellä myös ratkaisukeskeiseksi psykoterapeutiksi sekä psykofyysiseksi psykoterapeutiksi.

Katrin erityisosaaminen löytyykin juuri keho-mieli-yhteyden teemoista, ja hyvinvoinnin kokonaisvaltaisesta tarkastelusta. Katrilla on vahva kokemus muutosprosessien tukemisesta mielenterveyden haasteiden, riippuvuuksien, sosiaalisten suhteiden tai työelämän haasteissa.