Nepsy-valmentajat

Tampere

Tutustu Tampereen nepsy-valmentajiin

Nepsy-valmennus tuo käytännönläheistä tukea, kun nepsy-piirteet haastavat arjessa jaksamista. Valmennukseen voi osallistua yksin, kumppanin tai perheen kanssa, ja myös ilman diagnoosia.

Jäikö jokin
askarruttamaan?

Emmi Lönnqvist

Emmillä on yli 15 vuoden laaja kokemus mielenterveystyöstä nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Emmi on työuransa aikana työskennellyt mm. lastensuojelun sijaishuollossa sekä ennen yrittäjäksi ryhtymistä eri mielenterveyspalveluissa polikliinistä työtä tehden. 

Neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavien nuorten sekä nuorten aikuisten hoito ja kuntoutus ovat lähellä sydäntä ja kulkeneet tiiviisti osana työskentelyä vuodesta 2008 lähtien.

Persoonana Emmi on aito, kannustava ja käytännönläheinen. Emmin erityisvahvuutena on rehellisten ja luottamuksellisten yhteistyösuhteiden luominen, ja hänet tunnetaan innostavana ja kunkin polkua kunnioittavana tavoitteita kohti ohjaajana.

Omaa hyvinvointiaan hän pyrkii vaalimaan luonnossa liikkuen ja läheisten seurassa rauhoittumalla. Erityisen tärkeä osa vapaa-aikaa ovat myös Emmin koirat Lysti ja Ilo, jotka liikkuvatkin tiiviisti matkassa töissä ja metsälenkeillä.

Jaana Sarso

Sairaanhoitaja | Tampere

Jaana on rauhallinen ja empaattinen kokonaisvaltaisen terveyden moniosaaja. Hänen vahvuuksiinsa kuuluvat käytännönläheinen ja selkeä tavoitteellisuus asiakassuhteissa. Jaanan motto on, että jokaisella on voimavaroja ja taitoja, joita voidaan valjastaa käyttöön oman hyvinvoinnin eteen, kun niistä tulee tietoiseksi.

Jaana on työskennellyt yli 20 vuotta hoitotyössä nuorten ja aikuisten kanssa. Jaana on psykiatrinen sairaanhoitaja, ratkaisukeskeinen valmentaja, neuropsykiatrinen valmentaja, terveystieteiden asiantuntija (TtM) ja psykoterapeuttikoulutettava.

Hänen erityisosaamisalueitaan ovat mm. ratkaisukeskeinen, terapeuttinen keskustelu sekä ravitsemusneuvonta ja syömiseen liittyvät ongelmat.

Koiraharrastus, luonto ja hyvät ystävät ovat Jaanalle tärkeitä hyvän mielen lähteitä, ja välillä berninpaimenkoira Manta voi kulkea mukana tapaamisissa.

Petri Laiho

Petri on kokenut kohtaaja, jolla on yli 20 vuoden työkokemus erilaisista sosiaalialan tehtävistä. Työkokemusta on karttunut mm. lastensuojelusta, päihdekuntoutuksesta, nuoriso- & perhetyöstä, kriisityöstä, tuetusta asumisesta, nepsy-valmennuksesta ja eräoppaana toimimisesta.

Petri toimii Oma Väylä -kuntoutuksessa työelämäasiantuntijana ja nepsy-valmentajana, ja täydentää tällä hetkellä jo ennestään kattavaa koulutuspohjaansa opiskelemalla sosionomiksi.

Niin töissä kuin arjessa luonto on tärkeä Petrille, ja aktiivinen luonnossa työskentely ja eläinavusteisuus kuuluvat hänen työkalupakkiinsa.